Het is zover, de eerste wedstrijd is een feit. Het team staat klaar op het veld en worden vandaag bijgestaan door Dorian en Benthe.
Siro is onze fanatieke coach, zoveel enthousiasme langs de kant doet ze vast goed. 
Ook ouders staan aan de lijn (ook de twee enthousiaste moeders die al een uur achter de bar geploeterd hebben) Het Dunas spandoek hangt aan het hek dus we gaan ervoor! 
Ieder begin is moeilijk maar ze strijden zeker! Nikki rent haar benen uit haar lijf en de nieuwe jongens doen keihard met haar mee. Ze vinden het spel nog wat lastig en zijn wat onzeker maar laten zich niet kennen. Na goed overspelen scoorde Thijs maar helaas was deze net verdedigd. Toen kreeg Korbis de kans om 6x te scoren tot de rust. Even wat drinken en dan weer door! 
Dunas was goed bezig maar helaas was de tegenpartij beter op elkaar ingespeeld. Ze kwamen tot 9-0 voordat Dunas wat terug kon doen Thijs, Benthe en Dorian scoorde achter elkaar. Met nog 8 minuten op de klok riep Dorian: kom op jongens nog 8 x raak schieten 😃. Positief bleven ze zeker. Meiden waren goed aan het verdedigen en de jongens gooide strakke ballen. Helaas verloren onze toppers met 3-11 maar wat hebben ze hun best gedaan. Voor sommige de eerste wedstrijd en voor sommige voor het eerst op een heel veld. Wij zijn trots! 
Groetjes,
de ouders van de D2
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39