Het was een vroegertje, deze wedstrijd in ‘s Gravezande, maar de D2 stond vrolijk en wakker op het veld, met invallers Anna en Boaz erbij.

De invalcoaches Marieke en Kevin verzorgden een strakke warming-up en een mooie opstelling, het zonnetje scheen (nog) en Dunas begon energiek aan de wedstrijd. Binnen 5 minuten scoorde Esmé al fraai de 0-1. Helaas werd direct daarna de gelijkmaker van ONDO gemaakt (verdedigd, maar toch goedgekeurd). Dunas ging meteen weer op jacht naar de korf en Thijs scoorde bijna de 1-2, maar die was ook verdedigd en dat zag de scheids helaas wel…

ONDO wist er voor de rust nog 3-1 van te maken en na de rust zelfs 4-1. En toen begon de Hoosbui der Hoosbuien. Met veel gegil aan beide kanten en een scheidsrechter met paraplu werd er dapper en plonzend doorgespeeld. Helaas wist ONDO iets beter stand te houden in de regen en scoorde snel achter elkaar meerdere punten. Vlak voor het eind van de wedstrijd werd het droog, en met zelfs een waterig zonnetje sloten we de wedstrijd af met een eindstand van 12-1. Die eindstand doet niet helemaal recht aan de inzet van Dunas, maar zo is het soms. Volgende keer beter!