De returns zijn begonnen. Vandaag opnieuw tegen Ondo, een sterke tegenstander al doet de stand in de poule anders vermoeden. Vorige wedstrijd werd nipt gelijk gespeeld. Amber was ziek vandaag, dus moesten we met zijn 4-en de klus zien te klaren.

Amper begonnen had Isis behoorlijke pech. Zij viel en schaafde beide knieën. Maar, bikkel als ze is, ging ze gelukkig verder en was ook de 1e kans van de wedstrijd voor haar! Een mooie doorloop op aangeven van Carlijn gaat net mis. Daarna volgen kansen van Jaro, maar scoren wil nog niet lukken. In het 2e kwart hebben we het zwaar. Ondo speelt de bal goed rond en we kunnen er maar niet tussenspringen om de bal te veroveren. Ondo krijgt ook kansen om te scoren via afstandschoten. Na een foute pass van ons krijgt Ondo een kans van dichtbij en scoort de 1-0. Maar we pakken de draad weer goed op. Isis mist een doorloop en even later krijgt Carlijn een strafworp na een doorloopactie. De strafworp gaat er keurig in en zo staan we weer gelijk.

Na de pauze begint Ondo sterk. Zij onderscheppen de bal en de vrije kans wordt verkeerd verdedigd. Ook zij krijgen een strafworp, maar die gaat mis. Toch wordt het 2-1 voor Ondo. Zoë dacht even vrij te staan en mooi te kunnen scoren, maar het was de verkeerde korf. Haar bal ging mis, maar meisje van Ondo vangt af en scoort daarna wel: 2-1. Wij zijn vandaag erg sterk in aangeven. Vooral Zoë staat steeds goed onder de korf. Carlijn krijgt een mooie kans en Isis gooit de bal daarna er wel in. YES!, maar… “Verdedigd” zegt de scheidsrechter. Wat zij echter niet had gezien dat Isis door een jongen verdedigd werd. Helaas werd het doelpunt alsnog niet geteld.

Even later weer een doorloop van Isis die wederom door jongen werd verdedigd. Nu krijgt ze een strafworp, maar die gaat mis. Toch gooit Isis de 2-2 er in op goed aangeven van Zoë. Ook Carlijn scoort, maar dit schot was goed verdedigd. Over verdedigen gesproken: Jaro speelt een dijk van een wedstrijd tegen het beste jongetje van Ondo. Hij geeft bijna geen kans weg, zo dichtbij bleef hij!

Nog 10 minuten te gaan. Wij nemen de uitworp en de bal gaat direct naar Jaro. Hij krijgt een klap op zijn arm bij het schot en verdient zo een strafworp. Helaas gaat de bal er net niet in en blijft het 2-2. Ondo speelt de bal heel snel over en benut wel de kans die ze krijgen. 3-2 achter…. Het wordt steeds spannender. De tijd dringt. We onderscheppen steeds vaker de bal. Carlijn krijgt 2 goede kansen, maar mist. Na een prachtige worp van Jaro op Zoë, gooit zij de bal er wel in. Hoppa 3-3!  En in de laatste minuut wordt het nog mooier. Carlijn gooit er een doorloop in op aangeven van Isis en zo winnen we alsnog met 3-4. Een resultaat om trots op te zijn. Op naar de wedstrijd tegen Achilles.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39