Dunas 2 blijft verrassen! Afgelopen dinsdagavond moest ons 2e aantreden tegen het ongeslagen HKV/OE 4. Tijdens het inlopen viel de regen met bakken uit de hemel. Dyon verzwikte zijn enkel, maar gelukkig was Alex als reserve paraat en verving hem glansrijk. Je kan zien dat het 2e en 3e team samen trainen, Alex speelde alsof hij een vast teamlid is.
Het duurde even voordat het eerste doelpunt viel, pas na 8 minuten scoorde Dunas de 0-1. Op dat moment zag je al dat Dunas licht de overhand had. Waar HKV veel 1-schots aanvallen had, combineerde Dunas er in een hoog tempo lustig op los, met meerdere kansen per aanval. Inmiddels was het gelukkig gestopt met regenen. Bij de rust had Dunas de voorsprong uitgebouwd naar 3-6. Na rust liep de score op naar 4-9 en toen ving er een periode aan waarin Dunas dacht dat de buit al binnen was, waardoor er minder secuur gekeken werd naar het creëren van goede kansen en werd er op verkeerde momenten geschoten en wat laconiek gespeeld. Na wat goede tips van Maarten werd er weer teruggeschakeld naar het succesvolle combinatiekorfbal. Gelukkig profiteerde HKV daar niet van, want zij bleven steken op 7 doelpunten en Dunas eindigde op 12 doelpunten. Een verdiende overwinning!
Leonie speelde voorlopig haar laatste wedstrijd, zij gaat genieten van een vakantie en daarna van de zwangerschapsperiode. Veel plezier en ik weet zeker dat ik namens het voltallige team en vaste supporters spreek, "wij zullen je scorend vermogen gaan missen".