Afgelopen zaterdag was het een drukte van jewelste om 10.00 uur! Heel veel kinderen en ouders kwamen hun welverdiende medaille ophalen na de Giga Kangoeroedag van afgelopen donderdag. Ik heb het getal van 42 kangoeroes gehoord!

Gelukkig waren we enigszins goed voorbereid en hadden we wat extra hulptrainers en -moeders ingeschakeld. Met vijf spelonderdelen en Bram, Noor, Jelle, Chayenne, moeders Annemarie, Susan en Berenice en Tymen waren we er klaar voor. Catrien en Hetty hebben bijna alle ouders gesproken en hun gegevens genoteerd. Ook dat liep als een trein!

Samen met alle trainers en alle nieuwe en Dunas Kangoeroes zijn we de training gestart met de stopdans. Daarna konden er groepjes worden gemaakt. Zo was team rood wel erg populair bij de jongens, maar Jelle en Bram hadden het samen prima onder controle. Alle spelletjes werden gedaan en alle kinderen waren hard aan het sporten en genieten. Er waren heel veel ouders, die soms ook een beetje meededen. Het zonnetje kwam erbij… Kortom, het was genieten!

Na afloop waren er eerst nog high five’s en applausjes voor alle kinderen, trainers en hulptrainers (dank jullie wel nogmaals). Daarna liep het storm op de medailles en appeltjes bij Hetty. Veel enthousiaste kinderen en ouders, dus wie weet zien we velen volgende week zaterdag weer en gaat onze kangoeroegroep een record breken.

Onze eigen Dunas Kangoeroes gaan volgende week in de zaal de eerste meting van het beweegprogramma doen. Gelukkig zijn er weer hulpvaardige Dunanezen die bij de buiten training voor de nieuwe kinderen willen komen helpen!

Tot dan of daarna!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39