Afgelopen zondag stond een belangrijke wedstrijd voor Dunas 4 op het programma. Bij winst zouden we de eerste plek van Die Haghe overnemen en niet meer kunnen worden ingehaald. Na een lekkere brunch in de kantine was iedereen er klaar voor.

Helaas met Vincent, Joshi en Anne wegens blessures op de bank, maar gelukkig met Shirley in het veld en Kyra, Quinten T. en Ruben op de bank. Die Haghe schiet uit de startblokken en scoort al snel een aantal doelpunten, waarbij we al direct tegen een achterstand aankijken. Vooral de dames van Die Haghe hebben een goed schot en de lengte van de Die Haghe heren zorgt ervoor dat zij ook lang kunnen aanvallen. Wij hebben daarentegen veel eenschotsaanvallen en ook wel een beetje pech... Zo rolt de bal na een mooi schot van Pascal net de korf uit, terwijl die bij Die Haghe juist net de korf inrolt. Maar er zijn ook mooie doelpunten vanuit onze kant met o.a. een strafworp van Robin en een afstandschot van Arthur. De ruststand is 9-5 en Kyra komt de tweede helft voor Shirley in het veld. Die Haghe blijft gemakkelijk scoren, maar wij komen nu ook beter tot aanvallen en zoeken de betere kansen uit. Hier komen ook weer mooie doelpunten uit met o.a. een schot van Willem en een wegtrekbal van Romy. Ook Quinten T. en Ruben doen nog even mee en belonen hun invalbeurt met mooie doelpunten. Helaas scoren we niet genoeg om langs Die Haghe te komen en is de eindstand 20-14.

Helaas, geen kampioensfeestje. We hebben wel laten zien dat al onze spelers kunnen scoren, maar dat deden we helaas net te weinig en dat konden we ons tegen Die Haghe niet permitteren. Desondanks ben ik heel trots op deze ploeg! Iedere week staan we weer in een andere samenstelling, maar toch zijn we op een mooie tweede plek geëindigd. 

Heel veel dank aan onze invallers dit veldseizoen: Jens, Maco, Quinten B., Ruben, Quinten T., Anna, Rosa, Emma, Eva, Amélie, Jazz, Shirley en Kyra. Jullie zijn toppers!

Op naar het zaalseizoen!

Jamey

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39