Vanaf februari krijgt onze accommodatie een nieuw vaste huurder. Op donderdag zal HealingTaiChi in onze A-kantine van 9:00-12:00 uur en op vrijdag van 11:45- 14:45 uur lessen geven in TaiChi.

Wij zijn bijzonder verheugd dat onze kantine nu, naast de BSO ook het gehele jaar, gebruikt gaat worden voor andere maatschappelijke activiteiten en steeds meer op een Buurthuis van de Toekomst gaat lijken.

Natuurlijk betekent de verhuur en welkome inkomstenbron om dekking te krijgen voor het meerjarig onderhoud, maar zal ook aan ons als vereniging enkele beperkingen opleggen. We kunnen de A-kantine dan op die tijd niet voor andere activiteiten gebruiken, hoewel we bij speciale gelegenheden altijd en mogelijkheid hebben om in samenspraak met de nieuwe huurder naar een oplossing te zoeken. Bijvoorbeeld voor het schutterstoernooi op Hemelvaartsdag.

Het betekent ook, dat we na de training op de trainingsavonden voortaan de kantine goed moeten aanvegen, evenals het schoon achterlaten van de hal en de toiletten.
We verwachten dan ook, dat iedereen hieraan zijn steentje zal bijdragen.

Voorlopig betreft het nu de periode februari t/m juni en daarna de periode september t/m december

Wij wensen HealingTaiChi een aangename tijd in onze locatie.

Lees meer

Even voorstellen? Tai Chi, voluit Healing Tai Chi

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39