Afgelopen zaterdag was het zover: Sinterklaas en zijn Pieten bezochten Dunas. Met 34 Kangoeroetjes, F-jes en E-tjes is dat een gezellig feestje geworden!

Bij binnenkomst werden alle kinderen ontvangen door de Pieten en mochten zij gokken hoeveel kruidnoten er in de grote glazen pot zaten. De winnaar mocht de pot mee naar huis nemen! Al gauw vonden alle kinderen hun weg naar de spelletjes. Zo konden ze onder andere sjoelen met chocolademunten, werd het geheugen getest met een memoryspel, konden ze speculaasje happen en mocht er een mooie Dunas kleurplaat worden ingekleurd. De Pieten hielpen natuurlijk iedereen een beetje en maakten gekke grapjes. Tussendoor was er ook tijd voor wat lekkers en limonade. Dat was ook het moment dat we met z’n allen wat Sinterklaasliedjes gingen zingen, in de hoop dat Sinterklaas ook nog even langs zou komen. Samen met een Piet maakte hij zijn intrede en sprak hij alle kinderen en ouders even toe. Vervolgens konden alle kinderen natuurlijk met hem op de foto in de fotohoek, waarbij er ook wat knuffels en high-fives zijn gegeven. Ondertussen was er een gezellige stoelendans aan de gang. Daarna was het tijd voor Sinterklaas om te vertrekken, maar de Pieten hadden nog een leuke afsluiting van de middag. De cadeautjes werden uitgedeeld! Met een grote glimlach en een mooi kadootje ging iedereen weer opgewekt naar huis. Elise mocht daarbij de grote glazen pot met kruidnoten mee naar huis nemen.

Kortom, een super leuke Dunas Sinterklaasmiddag! DUN-AC bedankt Sinterklaas, zijn pieten en alle ouders en kinderen voor de gezelligheid en kijkt nu al uit naar volgend jaar!

De foto's van het Sinterklaasfeest zijn te vinden in onze besloten Facebook-groep.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39