Zaterdag speelde Dunas D3 (zonder geblesseerde Sem en met invaller Beau) de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen tegen Avanti, een bekende tegenstander van het veldseizoen. Een team met 2 lange meiden, Dani en Lotte 'boften' weer dat ze tegenover deze meiden stonden.
De verdediging begint fanatiek, ze onderscheppen de bal en blokkeren op tijd de schoten van de tegenstander. Luc, Dani, Tessa en Lotte creëren kansen. Het eerste kwart was voor Lotte. Eerst scoort zij via een doorloop de 1-0 en daarna via een afstandschot de 2-0. Dani vangt een bal af en passt naar goed vrij staande Lotte: 3-0.

Na de wissel krijgt Avanti een strafworp, deze wordt fout genomen waardoor het scorebord op 0 voor hen blijft.
De verdediging onderschept de bal en doordat iedereen bij de middellijn staat wordt Kim, die vlak voor de korf vrij staat, direct aangespeeld : 4-0. De Dunas aanval verliest af en toe de bal door slordig over te spelen. Ook zit er aanvallen bij met mooi samenspel, zoals bij de 5-1 door Luuk. Avanti creërt weinig kansen en komt er amper aan te pas. Dunas profiteert weer als de verdediging de bal onderschept en iedereen bij de middellijn staat, dan volgt de lange pass naar Kim die vrij voor de korf staat : 6-1.

Na de rust gebeurt er qua scoreverloop weinig. Afstandschot gaat er via de korf weer uit, mooie combinaties lukken maar worden niet beloond met een goal en helaas gaat Dani haar strafworp er ook niet in. Een pass vanuit de verdediging direct naar het aanvalsvak waar Luc de 7-1 maakt.

Na de wissel is het aanvalsvak slordig met passen. Kim mist een doorloop, waarna Beau scoort. Helaas wordt dit doelpunt afgekeurd wegens lopen. Mirthe staat na Kims gemiste schot op de goede positie om de bal af te vangen en weet te scoren : 8-1.