Afgelopen maanden zijn er veel nieuwe kinderen komen proeven bij de Kangoeroes. Sommigen na het ophalen van de medaille, anderen later nog eens een paar keer. Dit maakt dat we een groep van 20 kinderen hebben die er regelmatig zijn, zodat de groep meestal rond de 12 à 15 is op zaterdagochtend. Hartstikke gezellig en zo kunnen we meestal in drie groepjes lekker sporten en spelen!

Soms zijn de vaste trainers verhinderd, maar inmiddels hebben we een aantal fijne hulpouders en invaltrainers (zo was Jelle er weer en dit keer ook z’n zus Imke: helemaal top!).

Afgelopen zaterdag waren we met een heleboel Kangoeroepietjes en bij binnenkomst was het toch even anders. Niet omdat veel kinderen hun pietenpak aan hadden, maar omdat er iets aan het plafond hing... Een zak… Van Sinterklaas...?!?!

Hoe komt die daar? Wat zal er in zitten? Mogen we kijken? Hoe komen we daarbij? Al deze vragen maar even aan de kant en eerst maar even trainen. Vandaag een beetje in het Sinterklaasthema: schoorstenen vullen, pepernootjes mikken en pakjes vervoeren. Met tot slot een reuze pepernoot die naar de andere kant van de zaal moest komen. Deze Kangoeroes kunnen al goed mikken en door de ballen er tegenaan te gooien lukte al vrij snel.

Daarna dit nog maar eens proberen, maar dan met de ballen in de lucht tegen die zak… Want we wilden toch echt wel weten wat daar in zou zitten. Het duurde niet lang of alle ballen gingen richting het plafond. Gelukkig raakten we ook de zak en kwam deze naar beneden… Voor iedere hulppiet of Kangoeroe waren er lekkere kruidnootjes… Yess!! Na de welbekende high five’s met alle trainers kon iedereen blij verrast weer naar huis.

In het nieuwe jaar gaan de Teamplayers weer op de scholen in de buurt langs voor Kleuter Kangoeroe clinics (eind januari en begin februari). We hopen dan nog meer nieuwe kinderen kennis te laten maken met Dunas en de gezellige Kangoeroe Klup. Maar natuurlijk zijn er altijd vriendjes, neefjes, buurmeisjes welkom, want de zaal is groot genoeg! Hetty ons appelvrouwtje regelt met gemak een extra appel, waarvoor dank!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39