Deze week zijn de D1 en D2 de teams van de week. Naast dat zij deze zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tussen Dunas 1 en Dijkvogels 1 mogen oplopen met de spelers van Dunas 1, zetten wij alle spelers ook hier in de spotlight!

Want wie zijn de spelers uit de teams van de week eigenlijk?

Beau, Dorian, Mark, Pepe, Benthe, Roos, Rosemin, Liz, Annabel en Nikki zijn de spelers van de D1Beau heeft een erg goed schot en schiet veel raak. Hij weet precies waar hij moet gaan staan om gemakkelijk een doelpuntje mee te pakken! De stille kracht van het team is Dorian. Hij heeft een technisch prachtig schot en is daar zuiver mee. Mark is een harde werker die zelf niet weet hoe goed hij kan korfballen, maar dit steeds meer laat zien. Hij heeft altijd een stralende lach tijdens de wedstrijd! De langste jongen uit het team is Pepe. Hij weet zijn lengte goed te gebruiken en heeft een goed spelinzicht! Bij de meiden is de topscorer Benthe. Vooral haar doorloopballen zijn levensgevaarlijk voor de tegenstander! Roos is een speelster die naast goed kan korfballen ook voor veel gezelligheid in het team zorgt. Heel belangrijk! Rosemin is een slimme speelster die altijd veel oog heeft voor haar medespelers. Zelf pakt ze echter ook regelmatig een doelpuntje mee! Een speelster die helaas al het hele seizoen geblesseerd is, is Liz. De D1 mist haar enorm en hoopt dat zij snel weer mee kan trainen en spelen! Annabel is de langste dame van het team en dit weet zij slim te gebruiken. Daarnaast zorgt zij ook voor veel gezelligheid! Nikki is de nieuwste aanwinst van de D1. Ze zit nog niet zo heel lang op korfbal, maar gaat steeds beter meespelen en haar schot is erg goed!         

De D2 bestaat uit Kyra, Gioia, Thijs, Noah en Levi. Kyra is een echte doorzetter, want als zij zich weleens niet lekker voelt, haalt zij toch altijd ergens de kracht vandaan om door te spelen en het beste ervan te maken. Dat vinden de trainers heel knap! Gioia gaat tijdens wedstrijden altijd fanatiek voor de bal. Hierdoor onderschept zij vaak de bal en scoort zij ook regelmatig! Net zo'n doorzetter als Kyra is Thijs. Hij zet zich tijdens de trainingen en wedstrijden altijd 100% in, wat de trainers natuurlijk super vinden. Noah is een speler die het team super gezellig maakt door zijn grappige moves tijdens het korfballen. Daarnaast rent hij als één van de hardste wanneer er een estafette wordt gedaan! Iemand die de volle inzet toont tijdens een wedstrijd is Levi. Ondanks dat hij van tevoren weleens niet zoveel zin heeft, doet hij altijd super goed zijn best en dat vinden de trainers top!

Tot slot zetten we graag ook nog even de trainers van deze teams in de spotlight. Dat zijn namelijk Maarten en George (D1) en Iwan en Jazz (D2). Dankzij deze top trainers hebben de spelers uit de D1 en D2 veel plezier en leren zij iedere week meer bij!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39