Afgelopen zaterdag was het tijd voor het kerstfeest voor de D-tjes en C-tjes. Met 24 kinderen die fanatiek meededen aan de bingo en vervolgens de dansvloer opgingen in een mooi versierde kantine werd het een gezellige avond!

Het kerstfeest startte met de kerstbingo. Onder leiding van de kerstman en zijn assistent Vincent werden er drie rondes gespeeld. Iedere ronde waren er drie prijzen te winnen en alle D-tjes en C-tjes deden fanatiek mee om deze prijzen in de wacht te slepen! Op sommige momenten werd er tegelijkertijd bingo geroepen en moest er worden gedobbeld om de prijs. Tussen het bingoën door kreeg iedereen een lekkere warme chocolademelk met kerstkoekje.

Na de bingo stond de kerstdisco op het programma. Er werd gedanst op bekende kerstnummers, maar ook de Macarena en “Links Rechts” van Snollebollekes waren natuurlijk niet te missen. Een gezellige afsluiter van het kerstfeest!

DUN-AC vond het een geslaagd kerstfeest met de aanwezige D-tjes en C-tjes. Alle jeugdactiviteiten voor 2022 zitten erop en wij gaan in 2023 weer aan de slag met het verzinnen van nieuwe activiteiten! Tot volgend jaar!

De foto's van het Kerstfeest zijn te vinden in onze besloten Facebook-groep.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39