Heb je al plannen komende zaterdag? Nog niks? Dan weten wij iets leuks. Kom om 18:00 uur Dunas 1 aanmoedigen. Zij spelen zaterdag 28 januari in onze thuishal Zuidhaghe tegen ODO uit Maasland, onze directe tegenstander. Help jij de tribune turquoise-zwart kleuren? Dat zou tof zijn!

We rekenen in ieder geval op de Dunas Devils! In hun nieuwe, te gekke hoodies natuurlijk en met hun ‘lawaai-makers’. Scoort Dunas, dan zullen we jullie zeker horen!

Zit je niet bij de Devils omdat je daar iets te oud of veel te jong voor bent, dan ben je natuurlijk ook hartstikke welkom. Een vuvuzela onder je arm of een trommel, het maakt niet uit. Iedereen is welkom en van harte uitgenodigd om onze selectie te steunen vanaf de tribune. Ook zonder toeters en bellen.

Samen Dunas 1 aanmoedigen is voor de spelers fijn en ook nog eens enorm gezellig. Dus zet ‘m maar in je agenda: zaterdag 28 januari, 18:00 uur: Dunas aanmoedigen in Zuidhaghe

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39