Op woensdag 8 maart wil de JTC ouders en/of kinderen graag informeren over het proces van de teamindeling. Ieder jaar zijn er vele vragen rondom dit thema. In een korte bijeenkomst per leeftijdscategorie zullen wij uitleggen hoe en wanneer wij starten met een eerste opzet van de teamindeling en wat daarbij belangrijk is vanuit het KNKV en Dunas.

Voor Dunas staan de drie pijlers plezier, leren en presteren nog steeds voorop, maar wat houdt dat voor welk team precies in? En wat betekent dat voor ieder kind individueel? Hoe werkt dat met leeftijden? Deze vragen zullen wij in de korte bijeenkomst beantwoorden.

Aan de hand van een stroomschema willen wij de ouders en de wat oudere kinderen iets uitleggen over het proces van de teamindeling. Bij de jongere ploegen ontvangen wij graag alleen de ouders. Vanaf de C-teams zijn de ouders welkom met eventueel de kinderen. Vanaf de B- en A-teams zien wij graag de kinderen en zijn ouders, wanneer zij willen aansluiten, natuurlijk ook welkom.

Op woensdag 8 maart vinden deze korte informatiebijeenkomsten plaats, waarbij ouders en/of kinderen op de volgende tijden welkom zijn:

19.00 – 19.45 uur in de A-kantine: Ouders van de F- en E-teams   

19.00 – 19.45 uur in de B-kantine: Ouders van de D-teams

20.00 – 20.45 uur in de A-kantine: Ouders (met evt. kinderen) van de C-teams

20.00 – 20.45 uur in de B-kantine: Kinderen (met evt. ouders) van de B- en A-teams

Voor de ouders van de oudste Kangoeroes wordt er, wanneer er weer op het veld wordt getraind, op zaterdagochtend een aparte korte informatiebijeenkomst gegeven.

Wij hopen met deze informatieavond iedereen op tijd te kunnen informeren en vragen te kunnen beantwoorden, zodat wij ook volgend seizoen weer lekker kunnen korfballen met z’n allen!

De JTC

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39