Zaterdag stond de wedstrijd tegen Avanti D4 op het programma. Een bekende tegenstander van dit team, waarvan elke keer gewonnen is. De opdracht van de trainers Marijn en Quinten was duidelijk: minimaal 15 doelpunten maken en maximaal 3 tegendoelpunten.
De aanval met Luc, Luuk, Dani en Tessa krijgen in de beginfase veel kansen die helaas worden gemist. Avanti heeft een mega lange aanval maar tot een schot komt het niet! Knap werk van Mirthe, Kim, Sem en Tijs die hard werken en er goed tussen zitten in de verdediging.
Luuk mist helaas een strafworp, Dani vangt af en in de herkansing mist Luuk de doorloop. Maar Luuk scoort daarna wel het eerste punt via een doorloop 1-0. Avanti komt ook tot scoren 1-1. Tessa passt de bal mooi over de tegenstander van Luc, Luc draait en scoort 1-2. Tessa mist een doorloop, vangt zelf de bal af en scoort de 1-3.

Na de wissel doet de verdediging het heel goed. Lotte verdedigt een doorloop goed en Avanti komt deze periode niet tot scoren.
Uit een mooie aanval langs alle speler weet Tijs helaas niet te scoren. Deze periode weet Dunas drie keer te scoren. Mirthe wilt een doorloop aangeven, maar draait zich om en scoort knap de 1-4. Lotte mist haar doorloop, Sem vangt af en scoort 1-5. En zijn broer Tijs zorgt via een doorloop voor de 1-6.

Na de rust staat de aanval tactisch goed opgesteld, vangen zelf de ballen goed af waardoor er in 1 aanval heel veel kansen ontstaan maar helaas ook niet worden benut door Luuk, Luc, Dani en Kim. Het is Luuk die drie keer achter elkaar scoort. Waarvan twee keer met zijn kenmerkende stuitpas naar een teamgenoot en dan scoort vanuit de doorloop. Na drie keer is het bij Luc de vierde keer wel raak : een heel mooi afstandsschot 1-10.

Na de wissel ziet het ernaar uit het doel van maximaal 3 tegendoelpunten behaald gaat worden, maar om nog 5 doelpunten te maken moet het aanvalsvak wel echt aan de bak. Dit geldt voor de tweeling Tessa en Lotte en twee van de drieling Tijs en Sem.
Het snelle spel van het aanvalsvak zag er af en toe chaotisch uit, maar gescoord werd er wel. Lotte vangt goed af en scoort de 1-11. Tessa en Lotte combineren vanaf de middellijn goed naar Sem en Tijs scoort 1-12. Tijs scoort ook de 1-13. Lotte weet met een knap afstandsschot de score op 1-14 te brengen, waarna Avanti de 2-14 scoort. En ja Dunas D3 behaald het opgelegde doel van de trainers : Tijs scoort de 2-15!
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39