Als je zou willen weten wat het Dunasgevoel is, dan had je er zaterdag 25 maart bij moeten zijn op de tribune van Zuidhaghe, waar supporters van voor- en tegenstanders gewoon door elkaar op dezelfde tribune zaten in een fijne en relaxte sfeer. De meeste thuisspelende teams deden het vooral in de middag uitstekend.

Van de thuisspelende teams speelde de F1 gelijk tegen Die Haghe en won de F2 met 5-1 van de Weidevogels. De E1 legde het af tegen KCC en de D3 ging met 7-14 onderuit tegen Ondo. Dunas D1 heeft met 19-6 overtuigend gewonnen van Reflex D2 en ook Dunas B2 won verdiend, ze versloegen de Eibers met 9-6. De C3 had het tegen het sterke ONDO erg lastig, maar maakte er ondanks het 5-13 verlies toch een leuke partij van. De A1 won dik van Luno A1, Dunas 3 klopte VEO 4 met 15-8 en ook Dunas 2 won, het versloeg ADO 3 met 16-12.  En ook al verloor het eerste van ADO 1, het goede gevoel van die dag bleef hangen. Helaas spelen veel teams de volgende week uit, dat gevoel ga ik dan wel een beetje missen.

Gaaf was dat veel Dunanezen na hun eigen wedstrijd bleven kijken naar het volgende team, soms ook omdat hun eigen coach daarin meespeelde. “Een wij-gevoel”, zo kan ik het denk ik het beste omschrijven. Ik werd er wel vrolijk van en ook trots op ons mooie cluppie, dat alsmaar door blijft groeien.

Eén minpuntje, je krijgt wel een houten kont van de lange zit op die banken, dus ik ben toch ook wel blij dat het veldseizoen binnenkort weer begint.

Cees

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39