Zaterdag 25 maart was onze laatste zaalwedstrijd, uit tegen KVS. Een lastige tegenstander met een scheve paal in ons aanvalsvak, die na de rust werd recht gezet.
Wij begonnen weer met veel kansen, maar helaas wilden de ballen er niet in. De doelpunten werden door KVS er vrij snel achter elkaar ingeschoten. In de eerste helft maakte Kilian het 1e doelpunt voor Dunas. Yes, van de 0 af! In de tweede helft scoorde Zoë het 2e doelpunt. Het werd nog bloederig met een bloedneus en een extra wissel, maar het mocht niet meer baten. Waar we vorige keer 6-6 tegen KVS speelden, verloren we nu met 14-3.

Helaas was het zaalseizoen niet wat wij hadden gehoopt. Maar, aan de inzet van Annabel, Jedidja, Linde, Zoë, Maik, Kilian, Tijs en Quinten en de trainers Chantal en Zweitze ligt het zeker niet!!

Wij zetten onze zinnen op het veldseizoen en hopen dat we meer geluk hebben!