Helaas begon Dunas D3, vanwege zieke Sem, niet compleet aan hun laatste zaalwedstrijd uit tegen VEO D2. Met geblesseerde Tijs, invaller Xavier (bedankt!), Kim en Tessa begon het aanvalsvak vol energie.
Zij hadden lange, dynamische aanvallen met vele kansen. Het was lang wachten op het eerste punt. Kim scoorde de 0-1 en 0-2.
De verdediging met Luuk, Luc, Lotte en Mirthe waren goed aan het voorverdedigen, waardoor VEO weinig kansen kreeg. Compliment voor de verdediging, want VEO kwam niet tot scoren de eerste 12,5 minuut!
Na de wissel had de aanval met Luuk, Luc, Dani en Mirthe het lastig. Er was weinig baltempo en de afvang was vaak voor VEO, vanwege hun twee lange dames. De kansen kwamen. Xavier onderschepte een bal bij de middellijn, waarna Luuks schot helaas niet raak ging. Luuk nam een uitbal, combineerde met Luc, waarna zijn schot weer nier raak was helaas. Mirthe vangt af en draait voor de doorloop voor Luc, maar hij mist ook. Even lijkt het spannend te worden als VEO de 1-2 scoort.
VEO maakt een overtreding tijdens de doorloop van Luuk : strafworp. Luuk scoort 1-3. In de verdediging onderschept Kim de bal en door een snelle tegenaanval scoort Luc met nog 19 seconden op de klok de 1-4.
Na de rust scoort VEO snel de 2-4. De aanval met Tijs, Lotte, Tessa en Kim creërt veel (doorloop)kansen, maar de bal gaat niet in de korf. In een snelle tegenaanval gaat de bal goed rond en het wordt via een doorloop van Kim, nadat zij er vele heeft gemist, 2-5. VEO passt vanaf de middenlijn over grote afstand en scoort direct de 3-5. De Dunas verdediging zet VEO goed vast. Dani staat tegenover een sterke dame en weet goed stand te houden.
Nadat VEO de bal heeft afgevangen en uitverdedigt onderschept Lotte de bal en schiet maar mist helaas.
Na de wissel duurt het even voor het aanvalsvak scorend op gang komt. Door goede tips van de trainer van Dunas 1, zoals sprinten i.p.v. gewoon rennen, wordt het verschil gemaakt. Luc geeft een diepe pass naar de sprintende Luuk, die scoort 3-6. Volgende aanval weer raak door sprintende Luuk 3-7. Mooi pass op Dani, die al diep staat, die Luc aanspeelt maar hij mist helaas. Luuk staat goed, vangt af en scoort 3-8.
VEO komt nog tot 4-8, de einduitslag.
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39