Afgelopen zaterdag maakte de E2 er een groot feest van. Om 12 uur begon de kampioenswedstrijd tegen Die Haghe. Heel spannend, want er moest gewonnen worden. Maar de E2 had er zin in!

Vanaf het begin werd er fel verdedigd, waardoor Die Haghe de bal bijna niet kon overspelen. Er volgde al snel vele kansen en het was wachten op de doelpunten. Uiteindelijk was het Amber die de 1-0 scoorde na snel overgooien van de ene naar de andere kant van het veld. Even later scoort zij ook de 2-0 na een prachtige dieptepass. Zoë gooit er een doorloop in en Isis mist net een strafworp. Maar met een mooi schot van Zoë staat na 10 minuten 4-0 op het scorebord. In de 10 minuten daarna scoren we maar 3 doelpunten. De mooiste was wel een mega afstandschot van Jaro. We hoeven niet altijd voor de doorloop…..

De 2e helft spelen we naar het publiek toe, en dat motiveert het team er nog een schepje bovenop te doen. We zijn ijzersterk in de omschakeling van verdedigen naar aanvallen. Zo scoort Isis een mooi doelpunt na een goede onderschepping van Jaro. Via 2 doelpunten van Jaro en 2 van Zoë wordt het snel 12-0. Alleen Carlijn heeft nog niet gescoord, wel heeft zij wel al meerdere doelpunten aangegeven. Maar het is leuk als iedereen een doelpunt maakt en dus doet iedereen zijn best om Carlijn aan een doelpunt te helpen. Dat lukt, want na een mooie doorloop beweging gooit zij de bal er bovenhands in (13-0).

In de laatste 10 minuten zit Die Haghe er een beetje doorheen. Zij kunnen het snelle overspelen van onze E2 niet meer bijbenen en dus volgen er nog meer kansen en nog zelfs 8 doelpunten!!! Met name Amber en Zoë weten het gat van de mand makkelijk te vinden. Van ver, van dichtbij: het maakt allemaal niet uit. Zo winnen we uiteindelijk met 21-0 en zijn we terecht de kampioen!!!

Amber (8x) en Zoë (7x) waren deze wedstrijd de topschutters. Jaro (4x), Isis (1x) en Carlijn (1x) hebben ook gescoord. Maar de kracht in dit team is dat ze allemaal voor elkaar werken en elkaar de kansen gunnen. En wat een energie straalt dit team uit, ze blijven gaan van de eerste tot de laatste minuut.

En slim zijn ze ook!!!! Na de wedstrijd gingen we naar een escaperoom: “De bende van Ellende”. Dit is een goede bende, die geld van de rijken steelt en aan de armen geeft. Echter om toegelaten te worden tot deze bende moesten we allerlei puzzels oplossen, sleutels vinden, codes ontmaskeren, de kluis kraken en uiteindelijk ontsnappen. Het is ons gelukt!!! We hadden zelfs 10 minuten over en mogen onszelf nu dus leden van “De bende van Ellende” noemen.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39