Stokkies en leeuwinnen, over een paar maanden is de leukste week van het jaar weer daar: het Dunas kamp! Om alvast in de kampsfeer te komen is er vrijdag 12 mei een “kamptraining” voor alle jeugdteams. Er zullen een aantal kampspellen gespeeld worden en misschien zie je Tarzan nog aan een liaan voorbij vliegen. Uiteraard zijn ook de kinderen die niet meegaan op kamp welkom!

Er wordt verzamelt om 18:00 uur en het zal tot ongeveer 19:30 uur duren. Alle gewone trainingen die binnen deze tijd vallen komen te vervallen. De teams die normaliter vanaf 19:30 uur trainen horen van hun trainer of deze wel/niet doorgaat.

Weet je al zeker dat je van 8 t/m 15 juli meegaat richting de jungle, aanmelden voor het zomerkamp kan vanaf nu via de aparte aanmeldpagina. Aanmelden kan t/m 18 juni, maar het liefst zo snel mogelijk.
Let op: omdat Dunas buiten Nederland van zich gaat laten horen is het belangrijk dat iedereen die meegaat een geldig legitimatiebewijs heeft, ook kinderen onder de 12 jaar. Ga je mee en heb je nog geen legitimatie, vraag deze dan op tijd aan!

Wij kijken ernaar uit om vrijdag 12 mei al een beetje in de kampsferen te komen, tot dan!


Groetjes,

de kampleiding



P.S. Meer informatie over het Dunas zomerkamp vind je hier.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39