We zijn inmiddels drie weken bezig met de wervings-vriendjesmaand en het gaat lekker! De ballen-scorepijp heeft zijn top al twee keer gehaald en sommige vriendjes zijn zelfs al twee keer meegekomen.

Kathleen pakt het goed aan, die heeft haar zus met haar vriendin al lekker vaak meegenomen. Ook Imre heeft steeds weer leuke vriendinnen mee. Bij de F-jes zien we ook veel vriendjes en vriendinnetjes, dat maakt de training wel erg druk en gezellig.. Sem, Luuk en Tijs hadden samen een vriendje mee en Mirthe had in d’r eentje drie vriendinnen mee! Hopla!

De voorraad zweetbandjes wordt kleiner, maar de inzet van kinderen/ouders en trainers steeds groter! Heel gaaf, want ja, de prijsjes zijn natuurlijk ook geweldig!

Wie gaat er straks met zijn team jumpen of bowlen en welk team heeft straks een mooie teambal? Voor de derde plaats staat een heerlijk gezellig pannenkoekenfeestje te wachten. Jullie vragen zich misschien af wie de winnaars worden? Hierbij een tussenafstandje van dinsdag 23 mei: de E3 staat nu bovenaan met 13 vriendjes… Gevolgd door de E2, met 8, daarna de D3 met 5. Maar ook de F-jes en de Kangoeroes gaan lekker en ook de D2 staat al op 4!

Op dinsdag 6 juni is de laatste dag van de vriendjesmaand en op vrijdag 9 juni is de uitslag voor de prijzen in de kantine te vinden. Spannend! Trommel dus nog snel je vriendjes op om mee te komen trainen. Mocht je vriendje het meetrainen zo leuk vinden, dan mag hij/zij natuurlijk altijd vaker komen en wie weet wel lid worden, want daar gaan we voor met deze actie natuurlijk!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39