Afgelopen maanden zijn er zonder dat veel mensen het wisten toch weer wat clinics gegeven op scholen en bij BSO’s. De Teamplayers groep van Back2School heeft rond het schoolkorfbaltoernooi drie scholen bezocht en de afgelopen twee weken gaven ze een buiten clinic aan DAK (50 kids) en Norlandia (30 kids). Bij elkaar hebben ze toch weer heel wat kinderen aan het korfballen gekregen tijdens een gymles of een buiten clinic!

De samenwerking met de groepen Teamplayers Back2School en de Kangoeroe Teamplayers is ontzettend waardevolvol Dunas. Zij doen wat wij zelf niet kunnen doen: overdag gymlessen geven aan groep 1 t/m 6 en een Kangoeroe sportdag organiseren voor alle kleuters uit de buurt. Al deze kids komen dan in aanraking met de leukste sport van Nederland en krijgen na afloop een flyer mee van Dunas. Wat ook nog super fijn is, is dat ze dit kosteloos doen voor hun opleiding sportkunde/halo/sport en bewegen. Super fijn voor Dunas dus! We hopen dat we ook volgend jaar weer kunnen worden gekoppeld aan de Teamplayers!

Wat ook heel fijn is, is dat we nu op bijna al onze scholen een ambassadeur hebben. Dit is iemand (met een kind op de desbetreffende school) die de contacten legt met de gymdocent om de clinics in te plannen en de flyers te verspreiden in de klassen of nieuwsbrieven. Ook daar gaan we volgend jaar weer graag mee door. Klein taakje, maar ook heel belangrijk voor Dunas.

Oproep: heb je een goed idee? Heb je goede contacten ergens waar kinderen zijn tussen de 4 en de 12 jaar en wil je graag (een keer) helpen bij de wervingscommissie? Laat het dan weten! We zijn ook nog opzoek naar iemand die contacten in Vroondaal heeft (bij de school of BSO). Vaak is het vrij gemakkelijk om iets te regelen als je iemand ergens kent, wat dan weer nieuwe leden voor Dunas kan opleveren, dus laat het vooral weten.

Groeten, Maarten (trainer D1), Janey en Patty (ouders van Mark en Beau D1), Monique en Siro

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39