Zaterdag speelde Dunas D3 uit tegen Dijkvogels. Zowel de verdediging als de aanval kwamen fanatiek uit de startblokken. De verdediging zat er veel tussen en ving goed af, waardoor Dijkvogels niet wist te scoren de eerste periode. De aanval was bewegelijk en liet de bal goed rondgaan en kwam via een doorloop van Tijs, afstandschot Sem en afvangbal van Kim op 0-3.
Na de wissel had de aanval helaas een afgekeurde doorloop, de kansen die er waren werden gemist en kwam Dijkvogels terug tot 4-3. De spanning was terug! De beweging en het vetrouwen kwam gelukkig weer terug in het aanvalsvak. Helaas miste Luc een doorloop na een mooie aanval. De aanval erna was het eindelijk raak door een mooi afstandschot van Tessa 4-4. De vibe zit erin en Luc scoort nog de 4-5.

Na de rust scoorde Dijkvogels direct de 5-5 waarna Tijs via een mooi afstandschot de 5-6 maakte. De aanvallen erna bestonden uit veel afstandschoten, werd het spel wat slordiger en lukt het Dunas niet meer om ballen te onderscheppen. Na de 6-6 scoort Tijs via een mooi schot de 6-7. Dijkvogels scoort weer de aansluitende treffer, waardoor de teams met 7-7 de laatste periode in gaan.

Dunas heeft geen wissel, dus moeten zij nog even doorbikkelen in de warme zon. De heren staan in de aanval klaar voor een doorloop, door afleiding van Luuk blijft Luc staan en schiet koelbloedig raak 7-8. De aanval is bewegelijker en beloont zichzelf op de 7-9 via Tessa's doorloop. De aanvallen erna met vele afstandschoten worden helaas gemist of verdedigt waardoor Dijkvogels terugkomt tot 9-9. Een onderschepping op de middellijn van Kim gaf Dunas nog een mooie aanval met een doorloop van Luc en schot van Tessa maar helaas scoorde Dunas niet meer, maar ook Dijkvogels niet en dus bleef het 9-9.

De opdracht van trainer Richard was de bal onderscheppen tijdens passes van Dijkvogels. In de eerste helft is het team geslaagd hiervoor met 12 keer (tegen 8 van Dijkvogels), de tweede helft lukte het Dunas maar 3 keer helaas.