Wat een heerlijke afsluiting van de vrijdagavondmaaltijden was deze barbecue, ruim 110 mensen die in het zonnetje genoten!
De vrijdagavondmaaltijden waren al een tijdje een gewoonte bij Dubbel Zes en nu volledig mee gefuseerd naar Dunas. Een team van vrijwilligers zorgen dat er een maaltijd klaar staat voor diegenen die zich hebben ingeschreven. Het is traditie dat deze maaltijden worden afgesloten met een barbecue voor de zomervakantie.

Zo ook dus dit jaar en dat vergt nogal wat voorbereidingen. Zo kwam Elleke met komkommers, tomaatjes en paprika’s uit het Westland gefietst. Moest Hans twee keer naar de Lidl om genoeg worstjes en maïskolven te halen. Gingen Marco en Marien naar de Sligro en de Haagse markt voor de rest en toen moest alles nog klaargemaakt worden. Rick hakte de meloen in stukken en maakte een fruitsalade. Barbara maakte de couscoussalade, Marien de pastapestosalade en kwamen Collette, Marco en Niels met Luc en David ook helpen met de voorbereidingen. Ook Caroline kwam nog met een héérlijke aioli en zo zorgden vele handen dat we een heerlijke maaltijd hadden. Hans was een held en stookte het vuur goed op en zo kon iedereen in het zonnetje, want ook dat zat mee, genieten van al onze kookkunsten.

Naderhand stonden er gelukkig genoeg mensen klaar om alles op te ruimen, want ook dat moet uiteraard gebeuren.

Als je nu denkt, dat lijkt me leuk, neem dan even contact op via vrijdagavondmaaltijd@dunas-korfbal.nl.  
We zoeken altijd wel koks, afwassers en ik kan je verzekeren, het is enorm leuk om te doen.

Marien
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39