Over minder dan een week vertrekken ruim 70 kinderen en 16 leiders naar de jungle van Kasterlee om een fantastische week te beleven. De kinderen kijken hier elk jaar naar uit en de leiding is al sinds januari met de voorbereidingen bezig. De laatste punten worden op de spreekwoordelijke i gezet en dan zijn wij zaterdag 8 juli 9:45 uur klaar om te gaan!

Binnen de leidinggroep zijn er verschillende commissies, waaronder Finance. En dat is niet de makkelijkste commissie... Maar, dankzij de wiskundeknobbel van Victor, Elmo en Jerney (en hulp van de Finance commissie van vorig jaar) kwam de begroting rond. Maar, nog bijna dagelijks vinden er wijzigingen plaats door veranderende prijzen, extra uitgaven, soms een meevaller en soms een tegenvaller.

De kinderen zullen voldoende te eten en drinken krijgen, een warme douche is ook aanwezigl maar af en toe een extraatje maakt het nog leuker. Het is immers Dunanezen in de jungle, geen expeditie Robinson! Wil jij nou die extra banaan, ananas of uitje naar een waterval sponsoren? Dat kan! Voor de jungletrekking bestaat een speciaal rekeningnummer: NL33INGB0009011696 t.n.v. SV Dunas betreft Kamp onder vermelding van Sponsoring.

Namens de gehele groep bedankt!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39