Thuis moet ik ook wel eens naar mijn spullen zoeken. Maar, ik zorg altijd dat ik het wel weer heb. Laat het niet buiten slingeren of denk, ik zie het wel. Zet mijn fiets buiten op slot. Ook mijn bus staat nooit open. Als ik naar binnen ga doe ik de deur achter me dicht. Mijn portemonnee en mobiel weet ik altijd precies te vinden. Ook de sleutels van mijn bus. Volgens mij doen we dat allemaal. Ok dan, niet iedereen heeft een bus 🤪.
Ik denk dat we allemaal erg zuinig zijn op onze eigen spulletjes. Onderhouden het en laten het niet slingeren. Waar gaat dit verhaal naar toe?

Hoe zuinig zijn we op spullen van een ander, of beter, op spullen van Dunas die uiteindelijk met de contributie, die we zelf betalen, zijn bekostigd?

Het komt regelmatig voor dat er op trainingsdagen en vooral op zaterdagen materiaal, na het sluiten van de kantine, op het veld achter blijft.

De sportleraren van Segbroek zijn zo vriendelijk dat zij die spullen dan even een veilige plek geven. Vorige week zaterdag lagen er nog 5 ballen op het veld ( die werden zondag gevonden door Jos) de week ervoor kregen we zeker 10 ballen via Segbroek terug die achter waren gebleven op het veld na trainingsdagen.

Het zal geen opzet zijn, maar wel weer even een reminder om misschien toch nog even om je heen te kijken wanneer het veld wordt gesloten. Zo zonde van “ons” geld. Een bal kost ruim € 40.

Zullen we er met zijn allen weer een beetje scherper op gaan letten?

 
Sportieve groet,


van de materiaalcommissie

 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39