Het was mooi weer afgelopen zaterdag, en de F1 had er zin in. In Delft moest er tegen Fortuna gespeeld worden, een wedstrijd die thuis verloren was. Maar Fortuna had dan weer van de nummer laatst in de poule verloren, dus op papier was alles mogelijk.
Het team begon rustig te spelen tegen Fortuna, en moest nog even wakker worden. Met ernaast stond het na het eerste kwart 2-0 voor Fortuna. De peptalk van Kyra en Jamey had gelukkig effect. Chase komt er vers in, en er komt meer gevaar in het spel. David scoort met een strak schot de 2-1. De rest van het kwart was verder rommelig, er werd veel de bal onderschept, maar weinig geschoten.
Na de rust weet Filemon al snel de gelijkmaker te scoren (2-2), en Dunas weet steeds meer te schieten. Fortuna komt bijna niet meer aan de bal, en Chase staat als een beer elk schot onder de paal af te vangen. In het laatste kwart vallen er dan nog meer doelkansen aan beide kanten. En zowel Fortuna als Dunas scoren snel achter elkaar, Filemon deed dat met een mooi schot (3-3). Maar daarna heeft Fortuna het geluk aan haar zijde. Ze weten snel twee keer achter elkaar te scoren (5-3), waarna Dunas in de laatste minuten nog probeert gelijk te komen. Lena scoort nog een aansluittreffer (5-4), maar dan is het tijd, en wint Fortuna de wedstrijd.
Bij de strafworpen na afloopt weet Bibi knap haar strafworp te scoren, en Fortuna scoort er ook maar één. Dus we kunnen met een puntje terug naar het Stokroosveld. Het een leuke wedstrijd om naar te kijken, met zichtbaar veel plezier bij de spelers. Op naar de laatste veldwedstrijd tegen Avanti!