De laatste wedstrijd op het veld, met als invallers Giovanni, Cécile en Babiche. We gingen goed van start met na een paar minuten een raak schot van Iwan. Er kwam helaas snel een antwoord van de tegenstander.

Er waren mooie acties en soms een foutje in de verdediging. Giovanni had een mooie actie na de afvang van Renzo: Gio knalde 'm gelijk in de korf. Echt een mooie actie! Eigenlijk werkte iedereen echt goed samen en gingen we de rust in met achterstand 6-4.

Na de rust kwamen na een minuut of 10 Babiche en Cécile in het veld. Ook nu werd er echt goed samengewerkt en ballen werden continue goed afgevangen! Richting het eind van de wedstrijd werd het spannend, Dunas stond 2 punten achter. Cécile en Gio lieten nog een mooie actie zien waaruit Gio scoorde: 8-7. Vlak hierna maakte Cécile de gelijkmaker. Met nog 2 minuten op de klok viel er nog winst te behalen. Maar Avanti scoorde en toen ging de laatste minuut in. Het werd 9-8.

Jullie hebben hard gewerkt, iedereen werkte voor elkaar en niemand was egoïstisch: dat is ook wat waard! Maco speelde niet mee, hij is geblesseerd. Hij heeft gecoacht en dat heeft hij hartstikke goed gedaan: super positief!

Ga zo door A2, wij ouders kijken met plezier naar jullie wedstrijden en straks ook weer in de zaal! En Victor en Yeshe natuurlijk ook bedankt weer voor jullie inzet op het veld.