De laatste wedstrijd op het veld van onze B3; deze keer zonder Quinten, Jedidja en Collin. Gelijk vanaf het begin zijn onze B3 toppers goed van start. Zoë knalt er gelijk twee in wat Dunas op voorsprong brengt. Valto beantwoord met af en toe een goed schot dat regelmatig raak is. Maar onze B3 beantwoordt dit ook weer met rake schoten.

En eigenlijk heeft deze verslaggever helemaal niet van alles goed genoteerd, maar dat doet er ook niet toe. Wat ik zag waren mooie acties (doorloopjes) van iedereen en een team dat goed samenwerkt. Helaas deze wedstrijd verloren met 6-9, maar het was voor Valto hun eerst gewonnen wedstrijd, het is ze gegund. 

Jullie zijn gewoon toppers, want ondanks een roerige start met ineens een groot team hebben jullie het gezellig gemaakt. Laatst nog met een tof avondje bij Collin in de tuin. Op naar het zaalseizoen! 

En grote dank aan Lisa en Fardau: complimenten! Voor jullie eerlijkheid naar de kinderen en de creatieve oplossingen waardoor dit team een team is geworden! 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39