Op zaterdag 28 oktober kwam Jelmer Knossen van korfbalkids weer speciaal naar den haag om 2 gezellige trainingen te geven. De Fjes en de oudste kangoeroes stonden om 10.00 uur op de stoep van de Segbroek gymzaal.

Maar liefst 23 kinderen hebben leuke spelletjes gedaan. Onder begeleiding van Kyra, Chayenne, Liene, Eva, Merel en Noor vlogen de ballen om de oren. De trainers werden ook mooi versierd want als je een doelpunt maakte mocht je de trainer versieren. Na een uurtje kennis maken met korfbal zijn alle kids samen naar de kantine gelopen voor een lekker broodje knakworst. De nieuwe kinderen zijn uiteraard uitgenodigd om nog eens te komen. Het was een gezellige ochtend met al deze Fjes en oudste kangoeroes.

Ondertussen begon het 2e uur van de vriendjes ochtend. Daar waren 4 toppers van de E, helaas zonder vriendjes. Maar met Cecile, Lorena en Jante. Hebben deze toppers een techniek clinic van Jelmer gekregen. Hoe is de tand van je handen bij een schot?  en hoe laat je de bal mooi draaien in een back-spin? Nou dat hadden Migael, Amy, Puck en Imre heel snel door. Want de records vlogen door de zaal. Daarna nog een mooie vrijloop oefening, en het bekende worteltaart eind spel. Een leerzaam uurtje, helaas zonder vriendjes (en teamgenootjes) maar die zijn natuurlijk altijd nog welkom bij de gewone trainingen.

Ook voor hun een klein presentje en een broodjes knakworst natuurlijk. Middels een ochtend als deze hopen we altijd weer nieuwe leden te werven. Dus kon je zelf niet komen, of kon het vriendje nu net niet mee, neem ze dan gerust een keer mee naar de training.  Korfballen bij Dunas is nog leuker met al je vriendjes natuurlijk.

Jelmer, en alle hulp trainers, hulp-moeders en KC bedankt voor jullie inzet en gezelligheid!!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39