Op zaterdag 4 november kwamen er wel 29 D- en C-tjes naar de Dunas kantine voor het Halloweenfeest. Met een griezeljacht en lekkere broodjes na afloop werd het een hele leuke avond!

Om 16.45 uur kwamen alle D- en C-tjes aan in de griezelig aangeklede Dunas kantine. Sommigen D- en C-tjes hadden daarbij hun mooiste Halloweenoutfit uit de kast getrokken. Zo droegen Lotte, Tessa en Kim enge diadeems, kwam Carlijn bijvoorbeeld als heks binnen en had Alana enge schmink op haar gezicht. Een half uur later stonden er vier groepjes klaar om de wijk in te gaan. Ieder groepje kreeg een plattegrond en aftekenlijst van zes griezels mee. Bij iedere griezel was er een foto-opdracht (zoals "ondersteboven" en "doe de nar na"). Op het moment dat een groepje de foto-opdracht had voltooid, kregen zij een lekker snoepje van de griezel en werd een griezel op de lijst afgetekend. Gelukkig kwam de regen tijdens de griezeljacht niet met bakken uit de lucht en heeft ieder groepje binnen ongeveer een uur alle griezels kunnen vinden, al was het ene groepje net wat sneller dan het andere groepje en de ene griezel ook net wat makkelijker te vinden dan de ander griezel ;) Toen alle groepjes weer in de kantine waren, kon iedereen aan tafel aanschuiven en genieten van lekkere broodjes knakworst. Tot slot gingen de discolichten nog even aan en werd de avond met gezellige muziek afgesloten.

DUN-AC vond het onwijs leuk dat zoveel D- en C-tjes zich hadden aangemeld en bij dit feest aanwezig waren. Hopelijk heeft iedereen net zo’n leuke avond gehad als wij! Ook veel dank aan de helpende handjes deze avond!

Op naar de volgende activiteit!

Foto’s van het Halloweenfeest zijn te vinden op onze besloten Facebookpagina.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39