DUN-AC heeft super leuk nieuws voor de Kangoeroes, F-jes en E-tjes! Sinterklaas en zijn pieten hebben namelijk contact met ons opgenomen, want zij willen weer heel graag naar de Dunas kantine komen voor een gezellige middag. Wij hebben met hen afgesproken dat zij op zaterdag 25 november van 14.00 tot 16.00 uur langskomen!

Het zal weer een gezellige boel worden met leuke spelletjes, kleurplaten, knutsels, muziek en nog veel meer. Ouders mogen, als zij dat willen, er ook bij blijven in de kantine.

Om bij dit super leuke feest te zijn, moet je je wel even aanmelden. Je kan je t/m vrijdag 17 november aanmelden bij jouw teamouder. Broertjes en zusjes zijn ook welkom en kunnen zich eveneens aanmelden bij de teamouder. De bijdrage voor het Sinterklaasfeest is €7,50, wat op de dag zelf in de kantine kan worden betaald.

Net als Sinterklaas en zijn pieten hebben wij ook heel veel zin in het Sinterklaasfeest. Wij zien jullie graag allemaal op de 25e!

Groetjes DUN-AC

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39