Afgelopen vrijdag blikten we terug op de leukste week van het jaar. De kantine was goed gevuld met deelnemers, leiders, ouders, maar ook een aantal onbekende gezichten.

De presentatie was in handen van Elmo en Victor en zij trapten de avond dan ook af met een korte quiz om het geheugen weer op te frissen. Daarna werd hetgeen gestart waarvoor iedereen echt was gekomen: de kampfilm. Na een uur film (met tussendoor een hoop ‘Oja’s en ‘Weet je dat nog-jes’ en gelach) werden de (hoofd)sponsoren bedankt. Iemand anders die ook werd bedankt was Sanne. Helaas moeten we van haar als leider afscheid nemen. Sanne, bedankt voor al je inzet!

Er was ook goed nieuws! Drie nieuwe leiders en een oude bekende die dit jaar weer mee kan! Olivier, Sebastian, Jasmijn en Bas komen de leidersgroep versterken. Aan hen werden diverse kampdilemma’s voorschotelt.

De kampavond was bijna afgelopen. Het enige wat nog niet voorbij was gekomen was het nieuwe thema. Dit keer geen filmpje, maar een live onthulling. Het Olympisch vuur werd aangestoken door een viertal goden.

Het thema van Dunas kamp is dan ook: Expeditie Olympus - Het huis van de goden.

De inschrijvingen zijn nog niet geopend (jullie krijgen binnenkort een seintje wanneer wel), maar blok alvast 13 t/m 20 juli 2024 in je agenda!  

De kampkrant wordt zodra hij binnen is uitgedeeld aan iedereen die mee was. De foto’s en kampfilm worden per WeTransfer met alle deelnemers gedeeld. Ook hierover ontvangen ze een berichtje als deze is verstuurd.  



Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39