Op zaterdag 25 november was het een drukke boel in de kantine, want er waren wel 39 Kangoeroetjes, F-jes en E-tjes die aanwezig waren bij het Sinterklaasfeest. Wat een gezellige middag is het geworden met spelletjes, cadeautjes én natuurlijk het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten!

Bij binnenkomst werden alle kids ontvangen door de Pieten en mochten zij gokken hoeveel geld er in de grote glazen pot zat. De winnaar mocht de pot mee naar huis nemen. Al gauw vonden alle kids hun weg naar de spelletjes. Zo konden ze onder andere sjoelen met Sinterklaas sjoelstenen, kruidnoten schuiven, een mooie Dunas Sinterklaaskleurplaat kleuren of een Sinterklaas/Piet knutselen. Na de spelletjes was het tijd voor een bekertje lekkers en wat drinken. Vervolgens gingen we met z’n allen wat Sinterklaasliedjes zingen, in de hoop dat Sinterklaas ook nog even langs zou komen. Terwijl “Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet” heel hard door alle kids werd gezongen, maakte Sinterklaas zijn intrede. Sinterklaas sprak alle kinderen en ouders even toe en vervolgens mocht iedereen natuurlijk met hem op de foto in de fotohoek. Ondertussen was er een gezellige disco met de discolichten aan de gang. Daarna was het tijd voor Sinterklaas om te vertrekken, maar de Pieten hadden nog een leuke afsluiting van de middag. De cadeautjes werden uitgedeeld! Met een grote glimlach en een mooi kadootje ging iedereen weer vrolijk naar huis. Lily mocht daarbij de grote glazen pot met chocoladegeld mee naar huis nemen.

Kortom, het was wederom een super leuke Sinterklaasmiddag bij Dunas. DUN-AC bedankt Sinterklaas, zijn pieten en alle ouders en kinderen voor de gezelligheid en heeft nu al zin in volgend jaar!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39