Helaas ging de wedstrijd van Dunas 1 vorige week tegen Ten Donck niet door. Daarom is het des te leuker dat Dunas 1 komend weekend weer thuis speelt! Op zaterdag 16 december om 17.45 uur speelt Dunas 1 tegen Paal Centraal 1. Deze wedstrijd zijn Dunas E1, E2 en E3 de teams van de week en kunnen alle jeugdleden na afloop van de wedstrijd de spelers van Dunas 1 nog beter leren kennen door hun favorieten uit te vragen.

Het is inmiddels alweer ruim twee weken geleden dat Dunas 1 de laatste thuiswedstrijd speelde. Daarna is Dunas 1 ook niet meer in actie gekomen vanwege een vrij competitieweekend en het verplaatsen van de wedstrijd tegen Ten Donck. De wedstrijd tegen Ten Donck is verplaatst naar zaterdag 23 december om 10.30 uur. 

De vorige thuiswedstrijd zat de tribune bomvol en het is natuurlijk fantastisch als wij dit wederom voor elkaar krijgen! Dunas E1, E2 en E3 mogen als teams van de week deze wedstrijd oplopen met Dunas 1 en daarna de spelers heel hard aanmoedigen. Ook alle andere jeugdleden kunnen natuurlijk Dunas 1 komen aanmoedigen om hen naar de overwinning te helpen. 

Vervolgens kunnen alle jeugdleden na afloop van de wedstrijd de spelers van Dunas 1 nog beter leren kennen. Dat kon helaas vorige week niet plaatsvinden toen de wedstrijd niet doorging, dus gaan we dat nu doen! Voorafgaand aan de wedstrijd kan je een “Favorieten van Dunas 1” kaart bij DUN-AC ophalen. Want wat is bijvoorbeeld de favoriete Korfbal League club van Lisa? En wat is Kevin zijn favoriete Dunas moment? Komende zaterdag kan je daarachter komen! Na afloop van de wedstrijd kan je jouw favorietenkaart namelijk in laten vullen door de spelers van Dunas 1 en hen op deze manier nog beter leren kennen. 

Tot zaterdag!

 
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39