Sinds de start van dit seizoen hebben we een aantal nieuwe seniorenleden mogen verwelkomen bij Dunas. Daarnaast zijn we het seizoen begonnen met een ruimte hoeveelheid heren wat de TC heeft doen besluiten om een extra seniorenteam in te schrijven voor het komende veldseizoen.

Dat betekent dat we bij de start van het komende veldseizoen zes seniorenteams hebben. We creëren hiermee de mogelijkheid om onze selectie uit niet alleen een 1e team, maar nu ook een 2e selectieteam te laten bestaan.

We zijn nu druk bezig met het zoeken naar een trainer/coach voor dit nieuwe selectieteam zodat we daarna kunnen bepalen welke spelers hierin gaan spelen.

Mocht je vragen hebben over dit nieuwe team kun je ons altijd aanspreken of benaderen via tc@dunas-korfbal.nl

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39