Vrijdagavond 26 januari. Al maanden waren velen van ons niet in de vertrouwde Dunas kantine geweest. Maar gelukkig wist een groot aantal mensen deze nog te vinden. Maar liefst 15 teams deden mee aan de Pubquiz.
De quizmaster Silvester van Quizx bracht de sfeer er goed in en probeerde zo'n 75 personen een leuke avond te geven. Het enthousiasme was groot. Leuke vragen, veel interactie en voor alle leeftijden kwamen er vragen voorbij. Het was een pubquiz hoe wij het nog niet eerder hadden gezien; zelfs met een paardenrace en balletje-balletje werden punten verdiend. 

Niet alleen het reactie vermogen en de algemene kennis werden getest. Er was ook een Dunas-ronde. Wendy en Maarten bedankt voor jullie hulp! Ook Monique en Daniëlle bedankt, zonder barbeheerders kan zo'n avond niet plaatsvinden.

Over de uitslag werd nog lang uitgepraat. Was leeftijd/generatie deze quiz van belang? Had iemand uit team Comeback boys voorkennis? Dat doet er ook allemaal niet toe, het was een gezellige avond! Met de volgende uitslag als resultaat:
1. 3mteam
2. Jostiband
3. Comeback boys
15. Per consumptie wijzer

Bedankt voor het meedoen en tot volgende keer!

Partij!&co.
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39