Het Segbroek College in Den Haag wil in samenwerking met het KNKV starten met een talentenprogramma voor jonge korfballers. Vanaf het schooljaar 2024-2025 kunnen scholieren van het Segbroek College, maar ook andere scholen, bij het Segbroek College onder schooltijd trainen om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Met de Korfbalschool Den Haag kunnen middelbare scholieren school en (top)korfbal combineren en zo het maximale uit zichzelf halen. Talenten kunnen vaker trainen en krijgen zo de kans om zich optimaal te ontwikkelen als korfballer. Zij krijgen 2 keer per week van 7.30 - 9.00 uur extra korfbaltrainingen onder schooltijd. Het programma bestaat uit zo’n 60 trainingen onder leiding van een gekwalificeerde talententrainer. Voor het programma vraagt het KNKV een eigen bijdrage, die afhankelijk is van het aantal deelnemers.

De Korfbalschool Den Haag is vanaf 2024-2025 nieuw op het Segbroek College. Ook leerlingen van andere scholen in de omgeving van Den Haag kunnen hieraan deelnemen. Ben jij een gedreven korfballer en zit je in het schooljaar 2024-2025 op de middelbare school? Kom dan naar de open dag van de Korfbalschool Den Haag op woensdag 31 januari van 19.00 tot 20.30 uur op het Segbroek College.

Aanmelden voor de open dag kan met een e-mail naar Dennis Kil via kil@segbroek.nl.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39