Net zoals aan de start van het seizoen, gaan we ook nu weer opzoek naar nieuwe Kangoeroes. De Teamplayers die namens WSDH eerder al een Giga Kangoeroedag hebben georganiseerd op Dunas gaan nu weer langs op de scholen in de buurt om clinics te geven. Na afloop krijgen alle kleuters die hebben meegedaan een flyer mee, waarmee ze stickers en een medaille kunnen verdienen bij Dunas!

Een super mooie samenwerking tussen de WSDH Teamplayers en Dunas. Afgelopen week is de eerste clinic geweest op De Meerpaal en Tweemaster. Op woensdag 5 maart komen ze langs op de Parkietschool, op 14 maart op de Abeelschool, daarna nog op de Zonnebloemschool en als laatste op 18 april op de OG Heldingschool.

Onze ambassadeurs hebben ook overal onze nieuwe poster en/of flyer opgehangen in de buurt van Dunas. Op zaterdag 16 maart hebben we ook een speciale vriendjestraining voor al onze Kangoeroes!

Hopelijk komen er zo veel nieuwe kleuters lekker sporten op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur en blijven we groeien bij de jongste jeugd!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39