Afgelopen zaterdag, 9 maart, waren er 21 enthousiaste D- en E-tjes die de strijd met elkaar aan gingen tijdens de quiz middag. Het werd een gezellige middag, waar met zeven rondes fanatiek werd meegedaan!

In de eerste ronde, de groepsronde, moest iedereen door middel van kaartjes hun eigen groepje vinden. Vervolgens was het tijd om in deze groepjes aan de slag te gaan! In de muziekronde, speed cups ronde en korfbalronde werd er hard nagedacht en fanatiek gespeeld. Het geluid van de belletjes bij de speed cups ronde vloog om je oren! Na al dat harde werken was het even tijd voor een pauze met wat lekkers te drinken en eten. Daarna waren er nog drie rondes die moesten worden gespeeld, waarbij ook Stokkie zijn intrede deed in de Stokkie ronde. Daarnaast waren er de raad het plaatje ronde en "name five" ronde. Ook in deze rondes werd er goed overlegd en enthousiast meegedaan door alle D- en C-tjes!

Na zeven rondes was het tijd om te kijken wat de top drie was en wie in de prijzen was gevallen. De punten van alle teams bleken dicht bij elkaar te liggen! Beau, Tilda en Zoë, oftewel "de quiz masters", waren op een mooie derde plek geëindigd en gingen naar huis met lekkere chocolaatjes. Team "Disney", bestaande uit Luc, Manouk en Elise, kreeg de tweede prijs met een leuke zomerset. De eerste prijs ging naar een team dat op basis van hun groepsnaam ook al van deze ranking was uitgegaan, want Jaro, Kim en Puck, oftewel "de winnaars", hadden de meeste punten behaald en gingen met de popcorn en filmvoucher naar huis. 

Al met al was het een geslaagde quiz middag, waarbij alle D- en E-tjes onwijs goed hebben samengewerkt en super leuk hebben meegedaan. Bedankt voor de gezelligheid, D- en E-tjes!

Foto’s van de quiz middag zijn te vinden op onze besloten Facebookpagina.
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39