Trots zijn wij om met jullie te kunnen delen dat Richard en Jeffrey hebben besloten volgend jaar Dunas 1 te blijven trainen en coachen.

Zoals we in een eerder bericht al hebben beschreven, hebben we met hulp van de seniorenspelers en trainers ervoor kunnen zorgen dat er bij de voorjaarscompetitie een volwaardige selectie zal starten (bestaande uit Dunas 1 en Dunas 2). Dit om meer speelminuten voor alle spelers te kunnen genereren en om de behaalde reserve 2e klasse te behouden voor het team dat volgend jaar Dunas 2 gaat vormen.

Het team bestaat uit Leonie Timmer, Els Buitendijk, Bas Bosma, Dyon Verduyn Lunel, Olivier Oudsen, Thijs Krumeich. Verder zal het team worden aangevuld met een aantal spelers vanuit Dunas 1 (al dan niet roulerend). Het team zal onder leiding staan van Sven Meijs.

Wij willen alle betrokkenen nogmaals bedanken voor hun hulp bij het realiseren van dit team en hopen met dit team een goede basis voor de selectie van volgend jaar te kunnen creëren.

Voor het seizoen 2024 - 2025 zijn wij op dit moment in gesprek met een trainer voor Dunas 2. Wij hopen jullie op korte termijn meer hierover te kunnen delen. 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39