De A2 begon sterk aan de wedstrijd tegen Pernix uit Leiden. Jens scoorde de eerste twee treffers, al gauw volgde tegenstander Pernix en met een stand van 2-2 ging de A2 de rust in.
Maco en Eva scoorden in de 2e helft voor hun team, wat voor luid gejuich zorgde van de geblesseerde Iwan en Sam op de bank en andere jeugdspelers van Dunas langs de lijn. Er werd goed en vaak op de korf geschoten maar er werd helaas weinig gescoord uit het wel goede samenspel, zeker in de tweede helft. Pernix kwam snel op voorsprong en hield deze lang vast. Halverwege de tweede helft werden invallers Edouard en Jelle van de B1 ingezet.  Eerst scoorde Edouard en later Jelle – waaronder uit een strafworp - waarmee de stand één minuut voor tijd 5-6 werd. Er zat nog een gelijkspel in, maar dat mislukte toen Pernix opnieuw de bal veroverde en in de laatste seconden 5-7 op het scorebord zette. Meteen daarna floot scheidsrechter Jeroen Verbaan van Dunas voor het eindsignaal. Helaas geen overwinning voor de A2 als start van het veldseizoen. Over twee weken uit tegen GKV die vandaag ook verloor. Nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen.