De jonge toppers van Dunas E2 maakten een spectaculaire comeback op het gras van Bezuidenhout, waar ze aanvankelijk een vroege achterstand moesten slikken tegen GKV. Maar zoals ware sporters betaamt, toonden ze veerkracht en vochten ze terug naar een voorsprong die ze met 6-8 behielden.
Met enthousiasme vierden de spelers van Dunas hun doelpunten, gesteund door een groep supporters die langs de lijn stonden. Het team liet zien dat ze niet alleen individueel sterk waren, maar ook als een goed geoliede machine op het veld stonden.
Ondanks de moedige pogingen van GKV slaagden ze er niet in om het fenomenale spel van Dunas te doorbreken. Het was een wedstrijd vol spanning en sensatie, waarbij de toeschouwers op het puntje van hun stoel zaten.
Gedurende de wedstrijd wist de coach de spelers zeer positief te inspireren, wat resulteerde in een buitengewone teamgeest en vastberadenheid. Na het laatste fluitsignaal heerste er tevredenheid bij Dunas, met felicitaties voor elkaar en de coach, en een gevoel van trots na zo'n prachtige prestatie. Het was een dag om te onthouden voor Dunas E2 en hun fans, en een herinnering aan de magie van jeugdig enthousiasme, teamwork en een inspirerende coach.
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39