In de eerste week dat TAC bezig was zijn ze al een heel eind opgeschoten met het sloop werkzaamheden, maar nu gaat het echte werk beginnen. In de A- kantine wordt deze week de WTW- installatie aangebracht.

Dat levert een hoop materiaal op gedurende de week die men uiteraard in de kantine laat staan. Dat betekent, dat tijdens de trainingsavonden slechts beperkt gebruik gemaakt kan worden van de kantine. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat iedereen van deze spullen afblijft, zodat er niets zoekraakt. Graag jullie medewerking hiervoor.

Een WTW-unit, ook wel een warmte-terugwinsysteem genoemd, zorgt ervoor dat er tijdens het ventileren van de ruimte zo min mogelijk warmte verloren gaat. Bij WTW ventilatie wordt de gebruikte, warme lucht eenvoudig afgevoerd en wordt de warmte hiervan overgebracht naar de verse, koude lucht die door het ventilatiesysteem naar binnen het huis in stroomt. Een WTW unit houdt de luchtstromen in de ruimte in balans, waardoor dit ook wel balansventilatie wordt genoemd.

Ook is men deze week bezig met het plaatsen van de warmwater voorziening in de kleedkamers, zodat ook die deze week niet gebruikt kunnen worden.

Daarnaast is ook de Firma Piket begonnen met het vervangen van de ramen. Helaas zit het weer deze week niet mee, dus maar hopen, dat ze deze week een heel eind komen. Vanwege de opslag de materialen is wellicht in het komend weekend ok de ruimte in de kantine beperkt, maar natuurlijk proberen we wel op zondag naar de voetbal te kunnen kijken.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39