Na een seizoen met veel wedstrijden en veel publiek, gezellige feesten voor jong en oud en heerlijke vrijdagavondmaaltijden en diverse verbouwingsactiviteiten zijn onze kantines en kleedkamers aan een opfrisbeurt toe.

De installatie werkzaamheden zullen voor de zomervakantie zijn afgerond, dus moet de bezem er weer eens grondig doorheen. Keukenkastjes moeten worden uitgemest, de tafels en stoelen hebben een grondige schoonmaak nodig en ook de kleedkamers hebben een goede beurt nodig. Alle hoeken en gaten van de kantine worden aangepakt. Ook de B-kantine moet onderhanden genomen worden.

Op de dag dat de meeste kinderen op kamp vertrekken hebben wij weer de grote schoonmaak gepland. We hopen dat er wat ouders rond dat vertrek even kunnen komen helpen. Al kun je maar een uurtje. Alle hulp is welkom en vele handen maken licht werk.
Dus lieve ouders help ons om het nieuwe seizoen weer lekker fris in te kunnen gaan.
We starten op zaterdag 13 juli om 11.00 uur, nadat de kampgangers zijn vertrokken dus kom jij je kind uitzwaaien, blijf dan nog even meehelpen. We zien jullie graag . Tot dan!
De kantinecommissie

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39