Het afgelopen seizoen heeft DUN-AC veel activiteiten georganiseerd. Nu heeft DUN-AC een oproep aan alle jeugdleden, want wij horen heel graag van jullie wat jullie van deze activiteiten vonden!

Aan het begin van het seizoen hebben wij ook al een korte enquête uitgezet. Dit doen wij nu graag weer om zo in kaart te brengen wat jullie van de activiteiten van dit seizoen vonden. Natuurlijk evalueren wij zelf iedere activiteit, maar wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vonden, want dat is uiteindelijk het belangrijkste!

Daarom is de vraag of alle Kangoeroetjes t/m A-tjes (met eventueel behulp van ouders) deze enquête willen invullen. Ook als je niet bij een activiteit bent geweest kan je de enquête invullen, zodat wij ook weten wat maakt dat je er niet bij was! 

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête. Fijne zomervakantie en tot bij de eerstvolgende activiteit!

DUN-AC (Jente, Vincent en Jamey)

 
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39