Over iets meer dan een week vertrekken ruim 60 kinderen en 17 leiders naar de tempels in Kasterlee om een fantastische week te beleven. De kinderen kijken hier elk jaar naar uit en de leiding is al sinds januari met de voorbereidingen bezig. De laatste punten worden op de spreekwoordelijke i gezet en dan zijn wij zaterdag 13 juli 9:45 uur klaar om te gaan!
Binnen de leidinggroep zijn er verschillende commissies, waaronder Finance. En dat is niet de makkelijkste commissie... Maar, dankzij de wiskundeknobbel van Jerney en Victor (en hulp van de penningmeester en de finance commissie van vorig jaren) kwam de begroting rond. Maar, nog bijna dagelijks vinden er wijzigingen plaats door veranderende prijzen, extra uitgaven, soms een meevaller en soms een tegenvaller. Zo heeft de vaste vrachtwagenchauffeur de vrachtenwagen verkocht waar wij de afgelopen jaren gebruik van mochten maken. Het is helaas niet gelukt via via een vrachtwagen te regelen dus deze moet helaas gehuurd worden. Deze wordt dan wel weer bestuurd door de vaste vrachtwagenchauffeur (dankjewel Alex Opmeer).

De kinderen zullen voldoende te eten en drinken krijgen, een warme douche is ook aanwezig, maar af en toe een extraatje maakt het nog leuker. Wil jij nou die extra banaan, ananas of uitje naar een tempel sponsoren? Dat kan! Voor de reis naar Olympus bestaat een speciaal rekeningnummer: NL33INGB0009011696 t.n.v. SV Dunas betreft Kamp onder vermelding van Sponsoring.
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39