Het KNKV wil dat iedereen die wil korfballen, kan blijven korfballen. Daarom zijn we bezig met een nieuwe korfbal-vorm voor volwassenen. We zijn benieuwd wat jij van deze nieuwe vorm vindt.

Wie zoeken we?

Ben jij tussen de 25 en 60 jaar oud en:

  • Onlangs gestopt met korfbal of van plan om te stoppen?
  • Of al langer geleden gestopt, langer dan 5 jaar terug?
  • Of speel je op dit moment korfbal op recreatief niveau?

Dan zoeken we jou!

Hoe ziet het onderzoek er uit?

Het onderzoek bestaat uit een online interview met jou en iemand die jij goed kent, zoals een korfbalmaatje, vriend(in), broer, of zus, zolang deze persoon ook tot de doelgroep behoort. Je mag zelf bepalen wie je erbij betrekt. Heb je niemand om dit mee te doen? Geen probleem, je kunt je alsnog aanmelden en dan word je gekoppeld aan iemand anders.

Het interview is online en duurt 45 minuten. Daarin krijg je vragen over wat jouw reden is geweest om te stoppen en wat voor jou belangrijk zou zijn als je weer begint met korfballen. Deze interviews vinden plaats op maandag 11 november tussen 13.00 uur en 17.15 uur en op dinsdag 12 november tussen 15.30 uur en 20.00 uur.

Onderzoeksbureau Motivaction voert dit onderzoek uit voor het KNKV.

Wat staat er tegenover?

Iedereen die meewerkt aan dit onderzoek ontvangt twee kaarten voor A-jeugd Hoofdklasse finale en de finale van de Kenonz Korfbal League op zaterdag 13 april ’25 in Rotterdam Ahoy. 

Ben of ken jij iemand die in onze doelgroep valt? Meld je dan aan via deze link: https://xs.motivaction.nl/onderzoek/KNKV óf stuur dit bericht door en help ons verder!

M-Select, het selectiebureau van Motivaction, neemt contact met je op om het interview in te plannen.


Bron: Korfbal.nl

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39