Na de persconferentie van 18 november jl. is duidelijk geworden dat de senioren net als de jeugd ook weer kunnen trainen. Wel geldt er nog een aantal beperkingen. Zo mag er onder meer alleen in groepjes van maximaal 4 personen worden getraind. Niettemin zijn we blij dat ook onze senioren weer lekker kunnen trainen.

De seniorenteams staan te popelen om weer aan de slag te gaan. De trainingen voor de senioren kent nog wel beperkingen. Er mag in groepen van maximaal 4 personen worden getraind, de groepen mogen onderling niet mengen en binnen de groepen wordt 1½ meter afstand gehandhaafd. Deze ‘anderhalve meter-training’ kennen we al toen we in het voorjaar de korfbaltraining mochten hervatten.

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de competitie weer kan starten. De prognose van het KNKV is dat de competitie op zijn vroegst in het tweede weekend van januari (zaterdag 9 januari 2021) begint.

Helaas hapert de daling van het aantal besmettingen en moeten we voorzichtig blijven. Het bestuur doet daarom een beroep op iedereen om zich goed aan de coronamaatregelen te houden die op de diverse accommodaties gelden. Raadpleeg daarvoor ook het Dunas-coronaprotocol. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, deel die ajb via de mail info@dunas-korfbal.nl.

Namens het bestuur,

Robert

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39