De 2e tussenstand is binnen. In Den Haag staan op we plek 8, op de lijst met 31 deelnemende sportclubs. In de provincie Zuid-Holland staan we 16e van de 302. We kunnen nog stemmen gebruiken. Met jouw hulp gaat dat vast lukken!

Bekijk hier de tussenstand.

Vraag je vrieden, familie en volgers!
Vraag ook je vrienden, buren, familie en je volgers op social media of ze ons willen steunen. Dat doe je eenvoudig via deze link. Let op! Je moet je stem nog wel bevestigen via de mail die je toegestuurd krijgt. Deel de link met iedereen die je kent en met jouw hulp stijgen we verder op de ranglijsten in Den Haag en Zuid-Holland.

Zodra er weer een tussenstand is.. melden we ons weer!!

Lees hier meer over onze nominatie en de verkiezing Club van het Jaar.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39